Direktlänk till inlägg 28 september 2012

Vad hände med tv och småstadsliv?

Av Christer Johansson - 28 september 2012 11:36

Det som hänt är att vi spelat in en såkallad pitch med ett stort svenskt produktionsbolag som har visat upp den för en rad olika tv-kanaler, en kanal har tackat nej andra har visat större intresse och skall ta beslut i höst tidigast.

Sånt här tar tid och det vi har emot oss är ju att vi är helt nya i den här branschen, vi kommer ju från krogen och direkt in i diskussionerna med dom största tv-kanalerna, bara galet det lixom!

Klart det hade varit enklare om vi redan varit etablerade rikskändisar och gjort något sånt här förut, för tv-kanalerna är ena riktiga trygghetsnarkomaner, rädda att satsa på något nytt och oprövat.

Men det som dom inte kan blunda för är vår enormt stora publik, alla siffror vi visar upp och som dom själva tagit fram är ju helt sanslöst.

Det är väl därför dom inte kan stänga dörren i ansiktet på oss i första läget, småstadsliv har ju spridit sig som en löpeld genom landet, och från Dalälven och uppåt är det inte många som rår på oss, fantastiskt!

Klart det skulle vara kul att få spela in nått för riksmedia men inget vi tänker på dagligen, man ska ha en enorm stor portion tur och pricka in rätt i tid för att ett sådant projekt skulle gå i lås.

Vi gnuggar på och skapar vår humor ett tag till så länge vi och framförallt ni tycker det är skoj, det viktigaste för oss.

ARA!

Här nedan kan ni få se en liten film på hur det såg ut när vi spelade in vår pitch, kameraman fantastiska Gotlänningen Håkan Persson från SVT, sedan Twin Peaks frälsta regissören Charlotte Berlin med produktioner som Andra Avenyn, Kommisionen m.m härliga människor som fick sig en trevlig vistelse uppe i Hälsingland bland frikyrkor och spratteldricka på dnk!


Justa ja! vafan vi har ju varit på SVT redan, om än bara typ 5 minuter. Ara! Det var iaf på SVT och i hör & häpna kulturprogrammet Sverige med över 800 tusen tv-tittare, hehe ja jävlar du. Klicka på länken här nedan om ni vill se det med egna ögon.

http://www.svtplay.se/video/33164/del-10-av-40


 
 
Ingen bild

Fan uttalas Fän

28 september 2012 19:14

kul! men hade varit skoj om ni kom på något nytt istället för att köra samma repliker hela tiden.. ni har gjort några grymma scener men dom blir första när man ser andra scener och ni försöka använda det roliga igen

Christer Johansson

29 september 2012 13:11

Fast den här inspelningen är inte menat för en publik utan en för en beslutande kanal som inte sett detta förut,dom ville se hur allt började.
Så det här kommer ni aldrig få se iaf :)För det har ni som du säger redan sett.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christer Johansson - 20 maj 2014 16:10


Och många spännande namn är klara för vår nya film, återkommer om det! Nu först ska vi köra vår enda föreställning i sommar i Edsbyn Öjeparken 20 juli, välkomna! Biljetterna finns ute nu på TICNET! All biljettinfo finns på: www.smastadsliv.se ...

Av Christer Johansson - 29 november 2013 15:44


Stånk Tommys 50års Fest! En liveshow med alla småstadslivfigurer, turnestart våren 2014. Sen har jag lite fler filmprojekt på gång utöver Holmsveden, återkommer till det! Här nedan jobbas det med en affisch, inte klar dock där ett stavfel på pr...

Av Christer Johansson - 19 september 2013 11:11


Kladd en skiss eller ett manus? Ja det är faktiskt det sistnämnda, delar från ett manus inför den första småstadslivfilmen. Tankar om filmen slarvigt och stressat nedskrivet på papper, men man ser faktiskt en replik där i slutet, men jävlar du! K...

Av Christer Johansson - 5 september 2013 23:10

Varsågoda! All info om filmvisningar och dvd släpp kommer finnas på vår hemsida. www.tillbakatillholmsveden.se ...

Av Christer Johansson - 2 september 2013 07:35

Klockan har blivit 07.15 när jag lyfter kannan och häller upp en kopp av det rykande svarta, jag ler litegrann utan att jag märker det. Utanför mitt fönster rullar dom första bilarna mot sina arbeten, men jag då? Ska inte jag iväg på något arbete, ...

Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards