Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Christer Johansson - 13 februari 2012 19:28

Imorgon är det dags sätta musiken till nya filmen sen är den äntligen helt klar. Så nu är det dags att börja planera filmpremiären på allvar, klart är ju att Agneta Patrull & Johanna Andersson blir kvällens värdar.

Och förutom själva huvudfilmen så kommer en dokumentär om småstadsliv i Härnösand ha sin premiär denna afton, jäkligt spännande det med ju.

klart är åxå att Lurvpösarna och Helene Åhström och Deejay Hallin v.s Palme står för det musikaliska, med eventuellt en liten överaskning och ett unikt liveframträdande av två hårdrocksynglingar från själva filmen.

Kan undra vilka det är hm? spännande!

Sen har vi förlängt festligheterna på arrangemanget till 01.00 då vi ser ut att få öl och vinrättigheter som kommer höja trivseln till denna festliga afton ännu mer.

Johanna & Agnetas Braköl BAR alltså på Alfta ishall 31/3, fan vad nice!


Eh? KÖP BILJETT DETTA VILL DU FAN INTE MISSA!

Nu kan vi snart presentera den, 31/3 smäller det i Alfta!

 

Levande landskap eller död avfolkningsbygd? Fem år efter sitt första besök är dokumentärfilmaren Juha Vaulainen tillbaka ute i skogen och buskarna för att möta människorna på den hälsingska landsbygden igen.

Det visar sig snart att drömmarna om framtiden är en gemensam nämnare för människorna där ute. Idéerna, och en enorm tron på ungdomen, fattas inte bygdens arrangörspar Leif och Sölve som avslöjar hemligheterna bakom lyckade arrangemang. Att framtidstron också finns hos ungdomen visar Kenta och Morgan som tar med oss på en resa med det hårdsatsande hårdrocksbandet Gravediggers in pain with kill. En lika ljus framtid tänker sig trotjänaren Agneta Patrull som bejakar sin barndoms dröm om att få bli isprinsessa. I grannhuset har den varma och människoälskande Jonny Borgf äntligen hittat rätt i sitt liv som han nu vigt åt skönhet och hälsa.

I detta till synes drömmande samhälle finns dock även de som inte kan sova. Örjan Bengtsforst, som just muckat från fängelset efter ett långt fängelsestraff, får ideligen sin sömn störd av det ständigt närvarande hotet från vildmarken. Vad har han egentligen i kikaren när han återförenas med Janne vid Älglösastugan?

Alla de folkkära karaktärerna är tillbaka i sedvanligt och vansinnigt tempo. Luta dig tillbaka och häng med till verkstäder, älgpass och skönhetsalonger när Småstadslivsgänget presenterar sin fjärde och kanske vassaste film!

 

31 mars då jävlar kör vi!!


Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards