Alla inlägg den 30 april 2012

Av Christer Johansson - 30 april 2012 11:29

Året var 2008 och vi visade vår första film i en biosalong på folkets hus i Bollnäs, nervositeten var outhärdlig när salongen fylldes med närmare 300 åskådare.

Men skratten och applåderna lät inte vänta på sig och vi kunde slappna av, vi hade inte skämt ut oss. Småstadsliv 1 rullade vidare mot fler biografer och jublet och ovationerna ville aldrig ta slut. Och alltmedans youtubeklippen ökade lavinartat så stod vi där och undrade, vad fan är det som händer egentligen?

Är den så speciell vår lilla film, hm? tydligen var den det.

 

   

Trycket blev så pass stort att beslutet att göra en uppföljare var väldigt enkelt att ta, och småstadsliv 2 blev en ännu större succe så nu rullade småstadslivbollen allt fortare och blev allt större. Folk ville ha bara mer och mer av denna skruvade hälsingehumor från Alftabyn. 

Och det blev 3 spelfilmer till och 2 liveshower med en tredje på gång, men nu står vi här och funderar på om det får räcka. Det känns som att tiden är inne för att lämna småstadsliv och dess figurer, dags att snickra ihop nya karaktärer och presentera nya livsöden som finns här i hälsingeskogarna.

För det finns mängder av historier och situationer vi skulle vilja berätta om, småstadsliv är bara toppen av ett isberg av all humor och skruvade situationer som finns här i våra trakter.

Bara hoppas att ni även i fortsättningen kommer följa oss när vi nu kommer att bege oss av mot nya karaktärer och livsöden, humorn och språket kommer bli densamma såklart, för det blir ju bättre dä!!


Småstadslivsfigurerna packar vi ner i lådor och placerar på vinden, för vem vet dom kanske dyker upp igen i framtiden.


Men jävlar vad skoj vi haft med dom!


Så passa på att se Småstadsliv LIVE "Svart & Rivigt" i sommar, för det kan vara sista gången småstadslivsfigurerna uppträder tillsammans, nya figurer och nya livsöden är som sagt under arbete.


 


                                       Ses därute i sommar!!!

                                                  
   /Crille


Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards