Alla inlägg under december 2011

Av Christer Johansson - 18 december 2011 19:58

var det dags igen att snickra ihop en trailer av allt galenskap vi filmat, så imorgon förmiddag landar jag i Roxa studion för att göra sista finklippningen på trailern till vår nya film.

Den nya filmen kommer bli runt 1 timme och 30 minuter och trailern tror jag vi låter bli 4-5 minuter, så det blir en frikostig och lång trailer, jara ska vara lite A!

 

   

Hittade den här bilden ute på nätet när jag surfade runt, vilka fans vi har alltså! vilket pepparkaksjobb och man blir ju fanimej lite rörd, snyggt!!  

 

imorgon kväll tror jag trailern för nya filmen rullar ute på youtube och facebook, och på tisdag är det så dags att släppa dom eftertraktade filmpremiärbiljetterna, så häng på låset nu gott folk!

För filmpremiärbiljetterna kommer att säljas med en jävla fart, för enligt rykten från Alfta så är hotellet i byn redan fullbokat denna kväll och då är ju som sagt inte biljetterna släppta ännu, hur jävla galet är inte det?!

 

Så imorgon kommer trailern och på tisdag blir det äntligen biljettsläpp, lycka till!!! :)

 

Vår första småstadsliv trailer kom för tre år sedan och såg ut så här..

 

Hörs imorrn och då har jag en ny trailer att bjuda på i mitt blogginlägg, spännande!!

Av Christer Johansson - 16 december 2011 19:50

Ett hårdrocksband är fött och därmed kanske den förväxta tonåringen Kenta Jonsson tillsammans med sin vapendragare Morgan Sjögrop äntligen kan storma ut och erövra världen med sitt enormt tuffa hårdrocksband.


Gravediggers in pain with kill!

 

 

Foto: Emelie Wigert.

 

Idag var dessa tuffa grabbar ner till Gävle för att plåta sig inför den kommande turnen, eller turnen?

Kanske lite väl att kalla det en turne men, ja ni får själva se i nya filmen hur det gick och hur dom kände sig inför sitt första liveframträdande. Då var grabbarna inte så kaxiga kan jag säga, men som sagt det får ni själva se vid filmpremiären 31/3 2012 i Alfta.

Biljetterna släpps nu på tisdag.


   Gabriel Lijevall.  


Stort tack till den suveräna fotografen Gabriel Anima Studio i Gävle som med stil och finess lyckades ta några riktigt coola bilder idag, super snyggt!!!

 

Och nu längtar vi till filmpremiären ännu mer, its time to ROCK om man säger!!!

 

 

 

 

 

Av Christer Johansson - 15 december 2011 13:53

Detta blev en dag av planering och kvällen som planeras är ju filmpremiären såklart, för jag vill bjuda upp till en riktigt trevlig kväll då vi kommer få så mycket finfrämmande från hela landet till vår filmpremiär.

Jag har precis bokat 3 rum åt dokumentärfilmarna från Härnösand, dom kommer kvällen till ära låta sin dokumentär om  Småstadsliv i Västernorrland ha världspremiär just den här kvällen, är det inte fantastiskt!

Två filmpremiärer samma kväll alltså.

Dom kommer få bo på vårt supermysiga Alfta hotell Gästis där för övrigt ni med kan bo om ni är snabba att boka, för det lär nog bli högtryck där när premiärbiljetterna släpps på tisdag.

http://www.alftagastgiveri.se/

   Alfta Hotell Gästis tel: 0271-12010


Sen finns det ännu ett bra alternativ för boende under filmpremiären i Alfta nämligen Alfta Quren som även har ett mycket bra kök, det var nämligen där vi i småstadslivsgänget mumsade och käkade under showpremiären sommaren som var.

http://www.alftaquren.se/sv.html

  Här kan ni bo på Alfta Quren tel: 0271-58000


Alfta ishall är alltså värd för vår filmpremiär och där har jag härjat på ganska mycket kan jag säga.

Jag började som sjuåring i denna ishall och slutade en bit efter 30 strecket, gnuggat div 2 som högst men det tycker jag är bra för denna superlilla by, som fortfarande med ett mycket ungt lag fightas i div 2.

Fightas ja?!


 

En vanlig syn, bufflas framför mål här i ett derby mot Söderhamn-Ljusne jag i vit Alfta tröja.


Jag får väl samtidigt bikta mig litegrann och berätta att alla smällar och tacklingar jag fördelat ut under alla dessa säsonger i denna ishall till våra motståndare som gästat vår lada var inget personligt, vi hade bara en liten policy att i denna lada i vår lilla bonnhåla där kommer det göra  ont och smälla friskt om man vill ta med sig några poäng hem.

Hm, hittade lite mindre smickrande statistik på Elite hockey prospects där jag tydligen skrapat ihop 731 utvisningsminuter under min kärriär som div 2 spelare på bara 186 matcher ooops!

Fast jag måste få påpeka att jag gjorde faktiskt lite mål åxå, 174 stycken faktiskt och 290 poäng så det blev inte bara en massa stök & bök på dessa 186 matcher.


Hittade faktiskt ett av dessa mål ute på nätet, en match mot Hudiksvall där vi kvalade mot div 1.




Men när vi ses 31/3 2012 då har jag ingen hockeyutrustning på mig så ni kan vara lugna, det blir inget matchstraff då, för då har jag behå och klänning på mig!


Puss & kram!!









Av Christer Johansson - 14 december 2011 18:43

Den här festen vill man inte höra om från någon som var där, den här festen vill man uppleva på plats!

 

tisdag nästa vecka släpps biljetterna till filmpremiären i Alfta!!

 

Tisdag 20/12 finns dom att beställa på vår hemsida: www.smastadsliv.se

 

Begränsat antal platser och först till kvarn, lycka till!!

 

 

 

 

Av Christer Johansson - 14 december 2011 01:04

Nu är vi klara med filmningen av vår nya film Småstadsliv 4 "Men det skiter man väl i"

Och biljetterna till filmpremiären kommer att släppas nästa vecka.

1000 stycken unika filmpremiärbiljetter kommer att släppas för er alla småstadslivsfrälsta därute och det blir först till kvarn om man säger.


   Vi lägger skumpan på kyla till sista mars 2012.


Trycket har varit hårt på vår hemsida www.smastadsliv.se gällande premiärbiljetter och vi vet att ni är många därute som kommer åka långväga till vår premiär, vilket är helt fantastiskt!

mitt tips till er är att beställa biljetter direkt nästa vecka samt se över boende omgående och boka det i samma veva. Så alla ni från Umeå-Vilhelmina-Sollefteå-Härnösand-Örnsköldsvik-Gävle-Malung-Sala-Stockholm-Linköping-Göteborg-Borlänge-Östersund m.m

för er vill jag tipsa om följande boenden i vår lilla kommun.


Alfta Hotell Gästis-0271-12010

Alfta Quren-0271-58000

Edsbyns Hotell-0271-21240

STF Vandrarhem Edsbyn-0271-34462


Det kommer bli en helt fantastisk Småstadslivsafton med mycket humor och musik på scen.

Lurvpösarna som gjort det mesta av musiken till filmerna kommer rocka loss sina hits denna afton.

Sen blir det faktiskt en till filmpremiär denna kväll förutom vår film då, en dokumentär om småstadsliv i Västernorrland som ett filmteam från Härnösand gjort och tänker förgylla vår kväll med, spännande!

 

  31/3 2012 korkar vi upp och firar nya filmen!!!     

 

Vilken kväll det kommer att bli gott folk!

boka biljett nästa vecka och ladda picknickkorgen med lite skumpa för 31/3 2012 då jävlar smäller DET!

 

 

 

 

 


 

Av Christer Johansson - 13 december 2011 11:03

är vi framme vid den sista scenen av den nya filmen och känslan är fortfarande att det känns jäkligt bra.

Det blir en hederlig småstadslivfilm med en lite mer porträtterad vinkling denna gång, vi kommer få träffa figurerna lite närmare och få höra mer om deras liv och hur dom känner och tänker.

Tanken bakom det här är väl att vi vill också lära känna dom mer och gräva lite djupare om vi nu kanske ska få ta med dessa udda käraktärer till en rikstäckande tv-kanal i framtiden.

den nya filmen blir lite av en dokumentär och ett personligt möte med alla gamla som nya småstadslivfigurer.


                               

Ett stort tack! Till hela filmteamet och hela gänget med skådisar och statister, sanslös rolig film att göra och nu är det bara hoppas att ni därute kommer skratta gott åt våra nya galenskaper!


Filmpremiären av Småstadsliv 4 "Men det skiter man väl i"

Lördag 31/3 2012 Alfta ishall.

Filmvisning-scenuppträdande-artister-DVD släpp.

Biljettinformation kommer på vår hemsida www.smastadsliv.se


Välkomna!






Av Christer Johansson - 12 december 2011 12:51

Snön vräker ner över lilla Alfta och det verkar bli en vit jul likt ett vackert julkort, mysigt!

Men ska jag vara riktigt ärlig så är jag inte sådär superimpad av själva julhelgen och julen över huvudtaget.

Såklart är det kul för alla barnen med klapparna och tomtegubben. Men annars är det en jäkla stress som övergår till ren hysteri där allt skall pyntas och bäddas in likt ett gulligt julkort man bara ser på film och allt måste vara i tipptopp.


 


Med flera månaders stress för en dag på året där vi ska samlas för att okynnesäta ett hav av korvar och skinkor med 300 sorters sill för att sedan riva i papper och klappar som kostar bara mer och mer för varje år.

Ne jag vet inte ja..

Vi borde nog tagga ner lite vi den här tidpunkten på året och njuta lite mer, allt behöver inte bli och vara som på ett vackert julkort. Man behöver heller inte skrubba varenda vrå i huset eller göra det där som man alltid gjort, för så brukar vi alltid göra, för det måste vi göra! För gör vi inte det i år så blir här ingen JUL!!!

HUR SKA VI HINNA!!!! DET ÄR JU SNART JUL!!!

 

Men tare lugnt ANDAS!, det blir jul ändå ska du se...

Tänd ett ljus och slå dig ner i fotöljen en stund och luta dig tillbaka, fäll igen ögonlocken och låt en knäck smälta i munnen till tonerna av Shane Mcgowans Farytaile of New York och andas lite, det finns inga måsten under julen. För julen kommer ändå, komihåg dä! så varför stressa? passa på att njuta av det istället..

God Jul!


 

 

 


Av Christer Johansson - 11 december 2011 19:20

klockan 11 idag var det samling och filminspelning i Runemo bygdegård för den näst sista scenen i den nya småstadslivfilmen, ett tiotal statister och skådespelare började med lite fika och genomgång innan det var dags för Roxa att låta kameran rulla.

Och jag vill börja att skicka ett stort tack till alla tillresta statister som med sitt tålamod och sin gedigna insats tillfört dagens alla scener enormt mycket, utan er idag så skulle inte detta blivit så här bra.


 

Statisterna Moa och Martin hade åkt ända från Ljusdal denna söndag för att vara med på dagens filminspelning.



Och att vara statist är inte så lätt alla gånger, för det första ska dom agera naturligt i denna mycket skruvade situation och samtidigt försöka hålla sig för skratt!

Sen sitter dom och väntar i timmar och inte gör nånting, en enda evig väntan för att sedan när det är dags så kanske scenen är över på 30 sekunder. Sedan ännu mer väntan och deras tålamod sätts verkligen på prov, men detta klarade dagens statister av galant och en stor bamsekram till er alla!

  

Stackars statister som måste hålla sig för skratt när dessa tokiga herrar stegar ut framför kameran. 

Och nu är det bara en scen kvar som ska filmas sen är hela filmen färdigfilmad, och med vetskapen om vilket filmmaterial vi har att klippa ihop så är känslan att nu kommer nog bästa filmen!

Om inte annat den mest skruvade versionen vi gjort, och sånt bara älskar vi!                                               

För nu jävlar kommer det bli knepigt, hehehe...


   Martina både sjöng och..

   Och jobbade i köket idag. 

Jara! En mycket lyckad dag som skördade många skruvade framgångar framför kameran, härligt jobbat allihopa!

 

Ett hett bad på det här nu så mår man som en prins sen, hörs!

 


 


Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards