Direktlänk till inlägg 9 november 2011

Martina på besök ikväll.

Av Christer Johansson - 9 november 2011 20:53

Har haft Martina här på besök ikväll så nu vet jag vad jag ska ha på mig imorgon åxå, det är nämligen så att hon är min personliga outfit manager, hon som extremt modeintresserad får bestämma vad just jag behöver till garderoben och hur jag skall klä mig.

Den senaste ordern från HM så var det hon som styrde och ställde av vad som skulle inhandlas, och jag måste såklart tacka henne för jag känner mig jäkligt bekväm i alla hennes klädval hittils, fan jäntan har ju style!

 

           

Martina tar jag alltid med mig då det skall shoppas kläder för det finns inget säkrare än det.

 

Sen tyckte hon ikväll att jag kunde vara lite mer personlig i mitt bloggande inte bara småstadslivs snack hela tiden, fast småstadsliv betyder ju jäkla mycket för mig nu, men okey jag ska försöka vara lite mer personlig.

 

   Vem är jag?

 

Och hur mår en Crille egentligen en dag som denna, hm?

 

Crille har levt ett liv fram till idag som skulle kunna liknas vid många sorters filmer, drama, kärlekskomedier, action rullar och kanske lite thriller men ingen skräckis, inte än iaf men den kanske kommer den med.


Jag har funderat över livets mening väldigt många gånger och både gråtit och svurit över alla dom orättvisor man tvingats brottas med under detta första liv som människa, man har fumlat och trampat snett och kört i diket hundratals gånger, rest på sig och haltat vidare.

Vafan det här är ju mitt första liv, jag är lixom ny i den här rollen som människa, man skulle levt några gånger tidigare så man slapp göra så jävla många misstag.

Sen brukar man säga att man skall lära sig av sina misstag fast det är ju så jäkla jobbigt när man gör dom, sen vettefan om man lär sig för jag har gjort samma misstag jävligt många gånger nämligen fortsatt att se finalen i melodifestivalen, hoppas och trott att nu jävlar har vi en bra låt men så blir det samma visa igen och öststatsländerna röstar på varandras bidrag iaf, höhö nemen allvarligt..

 

 

kollar bara på detta igen om kicki Danielsson går till final med en uppföljare av bra vibrationer.

 

Men är det nått som varit lite positivt med att dina år blir fler som människa är att folket som snackar bakom din rygg betyder mindre och mindre.

Jag har förstått att människor som är väldigt engagerade i ditt liv och som mer än gärna dömer dig efter dina misstag är egentligen väldigt imponerad av dig som person, för den människa som snackar bakom din rygg och verkar njuta av dina dikeskörningar är själva verket din största beundrare som skulle göra vad som helst för att vara lite som du, så ju mer skitsnackare du har bakom din rygg desto mer har du lyckats i ditt första liv som människa!! tänk så AMEN.

 

Moneybrother vet vad jag snackar om...

 

 

 
 
Angelica

Angelica

10 november 2011 08:40

Riktigt fina ord! Du borde skriva en bok om självförtroende osv :)

http://angelicanordstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christer Johansson - 20 maj 2014 16:10


Och många spännande namn är klara för vår nya film, återkommer om det! Nu först ska vi köra vår enda föreställning i sommar i Edsbyn Öjeparken 20 juli, välkomna! Biljetterna finns ute nu på TICNET! All biljettinfo finns på: www.smastadsliv.se ...

Av Christer Johansson - 29 november 2013 15:44


Stånk Tommys 50års Fest! En liveshow med alla småstadslivfigurer, turnestart våren 2014. Sen har jag lite fler filmprojekt på gång utöver Holmsveden, återkommer till det! Här nedan jobbas det med en affisch, inte klar dock där ett stavfel på pr...

Av Christer Johansson - 19 september 2013 11:11


Kladd en skiss eller ett manus? Ja det är faktiskt det sistnämnda, delar från ett manus inför den första småstadslivfilmen. Tankar om filmen slarvigt och stressat nedskrivet på papper, men man ser faktiskt en replik där i slutet, men jävlar du! K...

Av Christer Johansson - 5 september 2013 23:10

Varsågoda! All info om filmvisningar och dvd släpp kommer finnas på vår hemsida. www.tillbakatillholmsveden.se ...

Av Christer Johansson - 2 september 2013 07:35

Klockan har blivit 07.15 när jag lyfter kannan och häller upp en kopp av det rykande svarta, jag ler litegrann utan att jag märker det. Utanför mitt fönster rullar dom första bilarna mot sina arbeten, men jag då? Ska inte jag iväg på något arbete, ...

Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<<
November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards