Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Christer Johansson - 10 januari 2012 19:45

Hemma efter en grym första dag i studion, den nya filmen är just nu 40 minuter lång men landar nog på 1.30 innan vi är klara. Den håller ett bra tempo där det skruvade mixas med lugna och fridfulla stunder men dock ganska sköra stunder som snabbt kan urarta i fullständig hysteri, ME LIKE!

 

 

  

Leif & Sölve i sin första småstadsliv film under klippning just nu.

 

det går oförskämt bra med klippningen och allt känns frid och fröjd efter den första dagen, hemskt mycket kaffe och fika har förtärats denna dag som avslutades med en helt underbar laxgratäng som Roxas fru serverade.

En helt perfekt dag i filmstudion alltså.

Kan det flyta på så här bra med klippningen är jag inte ett dugg orolig för denna film, och känslan är fortfarande densamma att nu kommer nog kanske vår bästa film.

Det skålar vi lite kall oboy på och med den lite rostade mackor som vi spisar framför teven till någon bra DVD rulle, och jag tror nästan att det blir lite Tom Hanks och The Green Mile så här på tisdagskvällen, japp så blire!



Av Christer Johansson - 10 januari 2012 00:16

Här kommer lite minnen från 2007 och inspelningarna av Småstadsliv 1.

Vad har skådespelerskan och Golden globe vinnaren Natalie Portman från filmer som Leon, Star Wars och Closer för gemensamt med Örjan Bengtsfors från Älglösa jaktlag?

Svar: Dom båda har åkt skridskor på 5th Avenue at Wollman Rink i Central Park New York.


         

Tanken var att vi skulle filma den här vackra och soliga dagen vid is rinken Wollman Rink i Central Park, men en vakt stoppade oss och vi var tvungna att söka tillstånd att filma vid denna välkända rink.

Och eftersom vi inte hade den tiden eller orken att söka detta tillstånd så var vi tvingade att stryka detta ur manus och endast filma Örjan och Spruffs ute i själva parken.

Men nu hade ju Örjan redan snörat på sig skridskorna så inte fan kunde vi stoppa han då, så Micke Hallin smygfilmade med en liten digitalkamera och förevigade stunden då Örjan Bengtsfors från Galven och Älglösa jaktlag skrinnar ut på isen i Central Park!


New York är min stad och jag vill dit igen!

 


     



Presentation


Christer Johansson

Impulsiv och nästan oförskämt spontan försöker jag leva mitt första liv som människa.


Fråga mig

133 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni se en ny småstadslivfilm eller vill ni se den nya byn med bara nya figurer som jag lurar på?
 Ny småstadslivfilm.
 Ny film med helt nya figurer.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok.


Ovido - Quiz & Flashcards